دانلود رایگان فیلم دو لکه ابر | تیک فیلم

دسته بندی ها
ژانر ها

دانلود رایگان فیلم دو لکه ابر

دانلود فیلم ایرانی دو لکه ابر

دانلود فیلم دو لکه ابر با کیفیت عالی

دانلود رایگان فیلم دو لکه ابر

نقد و بررسی فیلم دو لکه ابر

دو لکه ابر، ساخته ی مهرشاد کارخانی فیلمی تحسین برانگیز است، از آن رو که کارگردان زبان سینما را به خوبی می شناسد. ورود او به عالم سینما از طریق عکاسی به او کمک کرده است که این زبان را استادانه یاد بگیرد.شاید اگر پایی در ادبیات یا هنرهای دیگر می داشت، نمی توانست چنین بر زبان سینما مسلط شود. دو لکه ابر درباره ی دختری گمشده، به نام "زهره" دانشجوی عکاسی است که در آستانه برگزاری نمایشگاه عکس ناگهان ناپدید می شود. کارگردان هم نمی گوید چرا و همچون خیلی از نشانه های دیگر فیلم تعمدا چرایی گمشدن او را بازگو نمی کند. در تمام فیلم جست و جوی "کسری" -برادر زهره- را شاهدیم، اما این مفهوم گمشده خیلی زود بدل می شود به گمشدگی که از فرد فراتر می رود و تمام سطح جامعه را در بر می گیرد. گویی همه گمشده اند؟! از جمله کسری که خود به دنبال گمشده اش می گردد، گویی در این جست و جو به شناختی از خود و جامعه می رسد، تا دیگرانی که در فیلم چه حضوری پررنگ دارند و چه کسانی که لحظه ای می آیند و برای همیشه می روند. زهره که نامش نماد درخشندگی و طرب و شادمانی است، همه این ها در وجود کسری گم شده و به درماندگی رسیده است. اسامی شخصیت های فیلم بیانگر ذهنیت پدران و مادرانی است که آینده ای هم معنای این اسم ها برای فرزندان خود آرزو می کرده اند، اما اکنون و این جا ، می بینیم که این اسامی چه اندازه از مفهوم تهی شده اند. از آن جمله است "مروا" که از ابتدا با "کسری" همراه می شود، معنای "مروا" فال نیک است، اما گذشته و اکنون این دختر که خود گمشده ی دیگری است و از دل و جان تقلا می کند که خود را از حصار برهاند، هیچ نشانی از فال نیک یا مفهوم نیک و سعادت نشان نمی دهد و آن چه ما در او می بینیم، "مرغوا" به معنا فال بد است. کارخانی از تز مفهوم گمشده به گمشدگی می رسد و این قصه را پیوسته و موجز بیان می کند، هم در تصویر و هم در دیالوگ وبیش تر از طریق نشانه. نشانه هایی که پیاپی می آیند و هر لحظه ذهن بیننده را درگیر می کنند. از نام شخصیت های فیلم گرفته تا صور و اسباب دیگر. فیلم با این صحنه شروع می شود، کسری از دل مزرعه ای بیرون می زند، گویی جست و جوی بی سر انجامی را تداعی می کند، که همه بیانگر گمشدگی و گریز از مرکز است. حکایت زندگی ما که نه مداری دارد و نه قراری و همه از آن می گریزند، و گویی راه فراری ندارند. قطارهایی که می روند، یکی مسافر می برد و دیگری نفت. در فیلم هیچ قطاری نمی آید، ایستگاهی که پس از این قطارها از آدمی تهی است و تنها سگی زمین آن را می بوید، شاید در جست و جوی انسان. و "آذر" زنی که به دیدار محبوبش "منصور"می رود و زیر سرپناهی که هیچ امنیتی در آن نیست، عاشقانه های خود را یاد آوری می کنند… دو لکه ابری که به هم نمی رسند، چه از عنوان فیلم، دو لکه ابر که دست باد آن ها را به این سو و آن سو می برد و مفهوم جدایی همراه با آن هاست. نماد آدم های فیلم که در سیر و گذر خود هیچ گاه به هم نزدیک نمی شوند و اگر دل به گریز از جدایی ببندند و یا سواره با هم راهی یگانگی شوند، مرگ بر سر راه شان کمین می کند. کارخانی با دو لکه ابر به سینمای خود غنا می بخشد.

دررباره فیلم دو لکه ابر

فیلم سینمایی دو لکه ابر هفتمین فیلم سینمایی مهرشاد کارخانی بعد از ساخت آثاری همچون گناه من، ریسمان باز، کوچه ملی، اکباتان، دربست آزادی و.. است که در سال 1394 ساخته شد. به گفته کارگردان موضوع این فیلم تنها درباره گمشده ها نیست بلکه درباره گم شدن ها است و ریشه در تاریخ معاصر این سرزمین دارد ما دیده ایم چه افرادی در بهمن 57 گم شدند و سال های دهه 60 و تا امروز هم گم می شوند. و گاهی هرگز پیدا نمی شوند. هیچ مرکز ان جی او ای وجود ندارد تا به آنجا مراجع شود. گم شدن تنها فیزیکی نیست! نسل ما سال ها است که گم شده اند. برای ساخت این فیلم خیابانی، مانند کارهای قبلی ام از جریان موج سینمای فرانسه، فیلم نوآر، سینمای وسترن و … بهره بردم.

بیوگرافی کارگردان فیلم دو لکه ابر

مهرشاد کارخانی متولد 1343 تهران است. وی فعالیت هنری خود را با عکاسی مستند و اجتماعی از سال 1362 با امیر نادری «فیلمساز» و چگونه دیدن در عکاسی و سینما را از او آموخت و عکس‌هایش در چندین نمایشگاه داخلی و خارجی شرکت کرد. فعالیت سینمایی خود را از سال 1370 با عکاسی فیلم «هور در آتش» آغاز کرد و برای همین فیلم جایزه سیمرغ بلورین بهترین عکس را از دوازدهمین جشنواره فیلم فجر دریافت کرد. از دیگر کارهای وی که به عنوان عکاس فعالیت داشته: فیلم‌هایی چون ستارگان خاک، ضیافت، زیر نور ماه، بوتیک، اشک سرما، زمستان است بوده‌است. همچنین با ساختن سه فیلم کوتاه داستانی به نام‌های «یادهای ملایم»، «دریغا ترانه»، «اگر هوا آفتابی بود» فیلمسازی را تجربه کرد و سال 1375 اولین فیلم سینمایی خود را به نام «گناه من» جلوی دوربین برد که در بیست و پنجمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و دو سال بعد اکران عمومی شد. سال 1386 دومین فیلم بلند سینمایی خود را به نام «ریسمان باز» به پایان رساند که در جشنواره فیلم فجر مورد توجه منتقدان قرار گرفت. فیلم ریسمان باز او هم نامزد دریافت بهترین فیلم و بهترین کارگردانی از جشن نویسندگان و منتقدان سینمای ایران بود و برنده جایزه بهترین بازیگر مکمل مرد از جشن خانه سینمای ایران را دریافت کرد. ریسمان باز از جمله جشنواره‌هایی که شرکت کرده می‌توان به : شانزدهمین فستیوال فیلم هامبورگ 2008، نماینده سینمای ایران در پنجاه و دومین فستیوال فیلم لندن 2008، شرکت در فستیوال سه قاره: آفریقا، آسیا، آمریکا (میلان) 2008 و… اشاره کرد.

لینک های دانلود با آی پی ایران قابل دانلود است لطفا هنگام دانلود وی.پی.ان خود را خاموش نمایید تا با سرعت مناسب دانلود کنید.

  • تمامی فایل های سایت تیک فیلم در سرور های قدرتمند ایران میزبانی می شوند
  • جهت ارتقا کیفیت سایت و همچنین استفاده سایر کاربران، لطفا حتما نظرتان درباره فیلم را در بخش نظرات مطرح کنید
  • برای دانلود با سرعت بالا، قابلیت ایست و چندین امکانات دیگر، از نرم افزار IDM در ویندوز و ADM در موبایل استفاده کنید.
  • برای پخش نسخه x265 حتما از آخرین ورژن Pot Player (در ویندوز) و آخرین ورژن MX Player (در موبایل) استفاده کنید.
  • راهنمای کیفیت فیلم ها
  • درخواست فیلم و سریال
  • نظرات کاربران

    0 نظر
    نظر شما پس از تایید مدیر درج خواهد شد

    هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !